За вашата многоезична конференция,
Вие се нуждаете, както от професионални преводачи,
така и от качествена преводаческа уредба,
отговаряща на международните стандарти и
обслужвана от компетентни техници.
 

 

 

  Ние Ви предлагаме изцяло преносима техника, изключително удобна за монтаж във всякакви зали - конферентни и пригодени за такива. Ние работим с преводачески и дискусионни системи на DIS Danish Interpretation Systems - производител с над 50 годишен опит в производството на конферентна техника. Озвучаването на залите извършваме с професионалните серии на JBL (USA) и Saundcraft(UK), dB Technologies etc.

Ние ще ви предоставим цялостното оборудване: микрофони, усилватели, предаватели, приемници, тон-колони, мултимедийни прожектори, екрани и всичко, което ще ви е необходимо в залата за отличното протичане на вашата проява.
Нашите техници ще Ви осигурят доброто функциониране на техническите системи без да ги оставят в некомпетентни ръце.

При наемането ние ще Ви помогнем да уточните подредбата на залата, необходимия Ви брой микрофони и приемници, броя на радио-каналите (за всеки език е нужен отделен канал), допълнителното озвучаване, мястото на прожекция и т.н.

  Симултанният превод се нуждае от специализирано оборудване, което най-общо включва преводачески пултове, микрофони, разпределител на езиците, предавател и делегатски приемници със слушалки.

 Когато имате дискусия на кръгла маса, Вие се нуждаете от дискусионна система, която включва по 1 микрофонен пулт на всеки или всеки двама делегата.